Vier je feestje bij Escape world Escape Room Kinderfeestje

Heb je binnenkort iets te vieren? En ben je op zoek naar het leukste idee voor een kinderfeestje in Tilburg? Dan is een escape room feestje precies wat je zoekt!

Escape Room Feestje in Tilburg

Maak je verjaardag of feestje onvergetelijk door een avontuur te beleven met je vrienden en vriendinnetjes. Los samen puzzels op en ontsnap uit de kamer. Jullie hebben daarna heel veel bij te praten.. want het gaat jullie alleen samen lukken!

Al vanaf € 15

per persoon

Per kamer 4 tot 7

kinderen

Aanbevolen leeftijd 10 - 15

jaar

Meer informatie

Onze escape rooms zijn geschikt voor kinderen, zeker om een kinderfeestje te vieren. Je stapt echt in een andere wereld en vergeet voor 60 minuten de werkelijkheid. Tijdens deze spannende minuten ga je samen een puzzeltocht beleven. Let op! Jullie moeten wel snel genoeg zijn en iedereen moet helpen om op tijd te ontsnappen.

De escape rooms zijn voor zowel jongens als meisjes. Wel moet je minimaal 10 jaar oud zijn om te mogen spelen in de escape rooms, net als je vriendjes. Als een ouder meegaat in de kamer om toezicht te houden, dan mogen jullie ook vanaf 8 jaar spelen.

Vier of organiseer het leukste kinderfeestje in Tilburg in onze escape rooms. We zitten in het centrum van Tilburg, recht tegenover het station. We zijn dus heel makkelijk te vinden, via de trein of als je in Tilburg centrum bent.

Onze Escape rooms

Escape room tilburg heineken

Heineken Ontvoering

Kruip in de huid van de agenten Evers en Oerlemans die onderzoek deden naar de Heinekenontvoering, en tijdens hun zoektocht gevangengenomen werden in een loods. Over een uur zijn de ontvoerders weer terug; weten jullie het losgeld tijdig te vinden...?

2 tot 6 personen

Vanaf 14 jaar

Escape room tilburg the game

The Game

Naast onze eigen wereld bestaat nog een magische wereld waar spelletjeskoning Enigma regeert. Treed zijn wereld binnen en doorsta de test, of blijf voor altijd gevangen. Weet jij alle spellen te vinden en de spelletjes koning te verslaan..?

2 tot 6 personen

Vanaf 9 jaar

Escape room tilburg the maze

The Maze

The Maze is de meest gevreesde gevangenis in Europa die enkel de gevaarlijkste criminelen vasthoudt. Jullie duiken in de huid van criminelen die er al een tijd vastzitten en trachten te doen wat niemand ooit is gelukt: ontsnappen uit The Maze...

2 tot 6 personen

Vanaf 12 jaar

Escape room tilburg secret sister society

Secret sister society

In de vrouwenboetiek van de zeer lieve, oude vrouw Miss Michelle huist een duister geheim.... Het is tijd om haar tegen te houden. Lukt het jullie om op een onbewaakt moment het virus van Miss Michelle te vernietigen?

2 tot 6 personen

Vanaf 9 jaar

FLIGHT 815

Onze Escape Room Special in Tilburg!

Tijdens vlucht 815 naar Los Angeles geraken jullie in een storm en begint het toestel onophoudelijk te schudden. Je hoort gedonder, gegil en plotseling wordt alles zwart voor je ogen… Het voelt alsof je uit een diepe, maar pijnlijke slaap ontwaakt. Er rest maar een taak: overleven en zo snel mogelijk je weg naar huis vinden….

2 tot 6 personen

Vanaf 14 jaar

Boek je kamer & kinderfeestje

Escape World

Escape World (voorheen Locked Tilburg) is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten.

Openingstijden

Maandag - Donderdag:
12:00-22:00

Vrijdag: 12:00-24:00
Zaterdag: 10:00-24:00
Zondag: 10:00-22:00

Contact

Contactformulier

+31 (0)13-2032083

tilburg@escapeworld.nl

Plan je route